Enter your keyword

The Box – Online cadeauwinkel in Schriek (Heist-op-den-Berg)

The Box shop assortiment

Boordevol leuke en originele cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om aan jezelf of iemand anders te schenken? The Box zit boordevol handgemaakt moois, leuke snuisteringen, heerlijke lekkernijen en pracht uit de natuur.

Bij The Box shop je de mooiste handgemaakte cadeaus, gepersonaliseerde geschenken en ander leuks. Van handgemaakte juwelen, kaarsen en notitieboeken tot heerlijke chocolade- en snoepcadeaus en geschenkpakketten op maat; je vindt het bij The Box!

The Box is een Schriekse webwinkel. Woon je in Heist-op-den-Berg, Keerbergen, Tremelo, Putte of omstreken? Dan is de optie om jouw bestelling (gratis) af te halen in Schriek zeker interessant.

Begin met browsen >

Wanneer je lokaal koopt bij een kleine zelfstandige is er een écht persoon die jou persoonlijk bedankt (en een vreugdesprong maakt) ✩

En dat ben ik dan, Leigh!

Leigh Van den Acker The Box door Liesje Brockley Photography s

Waarom shoppen bij The Box

Ik kies mijn aanbod met de grootste zorg uit zodat jij niet alleen uit de leukste handgekozen en mooiste handgemaakte cadeaus kan kiezen, maar ook zeker mag zijn van de beste kwaliteit.

Ik ga voor een persoonlijke en eerlijke service. Jouw bestelling pak ik met de grootste zorg en veel liefde in. Je mag rekenen op een snelle levering, want alles wat je in mijn webshop kan kopen, heb ik op stock.

Geschenken op maat en gepersonaliseerde cadeaus

Zoek je een origineel cadeau op maat of een gepersonaliseerd cadeau? Contacteer me gerust met jouw idee of vraag en ik denk graag met je mee. Ook als je zelf helemaal niet creatief bent, kan je beroep doen op mijn creatief brein. Kijk eens rond op mijn gepersonaliseerde cadeaus realisatiepagina voor inspiratie.

Natuurlijke, handgemaakte kaarsen

Ben je op zoek naar een biologisch en gezonder alternatief voor paraffinekaarsen en een duurzamer alternatief voor sojawaskaarsen? Dan ben je bij The Box aan het juiste adres. Ik maak zelf kaarsen met raapzaadwas onder mijn merk Silver Rune Crafts. Ben je benieuwd waarom ik koos voor raapzaadwas en waarom ik beweer dat raapzaadwaskaarsen beter zijn dan sojawaskaarsen? Je leest er alles over op de kaarsen informatiepagina.

Shop op categorie

The Box