De transformatie van leegstaande buurtwinkel naar levendige cadeauwinkel
|

De transformatie van leegstaande buurtwinkel naar levendige cadeauwinkel

De transformatie van leegstaande buurtwinkel naar levendige cadeauwinkel Begin juli 2022 kwam de Baalsebaan 162 in Tremelo op mijn pad. Een karaktervolle handelswoning die helemaal mijn ding was. Ik zag het al allemaal voor mij. Even leek het er op dat mijn bod niet aanvaard zou worden, maar het geluk stond aan mijn kant. Buurtwinkel…

Persbericht: Oude buurtwinkel in Tremelo krijgt nieuw leven als cadeauwinkel
|

Persbericht: Oude buurtwinkel in Tremelo krijgt nieuw leven als cadeauwinkel

Persbericht: Oude buurtwinkel in Tremelo krijgt nieuw leven als cadeauwinkel Op de Baalsebaan 162 in Tremelo kon je vroeger de buurtwinkel vinden van Eveline Van Reeth. Op 1 juli opent Leigh Van den Acker er haar cadeauwinkel, na 25 jaar leegstand. In 1954 openden René Van Reeth en Celine Van Woensel hun buurtwinkel Bij Celine…